Cautare

3614 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniori" (2.97 secunde)
In plina criza, cifrele de la Fiscul doljean sfideaza logica. DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. Falimente, dobanzi bancare uriase, blocaje financiare, lipsa de lichiditati si mii de oameni ramasi pe drumuri sunt numai cateva dintre efectele crizei. ... In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati.
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Consiliul Judetean Dolj vrea sa construiasca o baza sportiva de aproximativ trei milioane de euro pe structura actualului stadion aflat in spatele blocurilor aviatorilor, peste drum de Aeroportul International Craiova.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
In Dolj se poate construi in voie, cum vrei si pe unde vrei. ... 1943/2002, fiecare localitate trebuie sa aiba specialisti in constructii care pot fi arhitecti, ingineri constructori, conductori arhitecti, subingineri, tehnicieni constructori sau absolventi ai unor scoli de constructii.
Zeci de calculatoare care functioneaza nonstop, teancuri de hartii si dosare intre care vezi functionari publici din Prefectura si Consililul Judetean (CJ) Dolj toropiti de caldura.
Prefectului de Dolj, Nicolae Giugea, ii place in administratie pentru ca nu este monotonie, dar la capitolul satisfactii personale, Giugea nu prea are ce bifa.
Sapte formatiuni politice din Craiova figureaza cu datorii la chirie pentru sediile atribuite de municipalitate, desi suma perceputa este de 7.000 de lei vechi pe metrul patrat pe luna. Unele organizatii n-au mai platit de patru ani.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Conducerea judetului, invitata miercuri la sedinta de guvern, a prezentat problemele cu care se confrunta Doljul si a primit, ca raspunsuri, promisiuni.
google-analytics.com